Selasa, Januari 24, 2012

Birthday Boy yang terkejut + tergamam...



semalam memang dok kat umah je...takde wat apa-apa pun...sabtu dan ahad pon macam tu jugak...masuk FB dan belek sorang-sorangnye status...tetibe tergerak hati nak jenguk FB Abang Taff...terasa seperti ada yang menyebut namaku...dan jangkaan ku betul...


jadi, buat keputusan kuar ngan Abang Taff petang tu...Along pon ada sekali...dorang cakap pukul 3 jumpa kat Tropicana City Mall...jap masa tu dah pukol 12:30 tengahari...kelam kabut nak buat kek..pukol 3 petang baru gerak dari umah...sms Abang Taff cakap baru gerak...sekali dia pon sama jugak...hampeh...

nak ke Tropicana City Mall pon bole sesat ye...almaklumlah, baru pertama kali pergi situ...tawaf punya tawaf, baru jumpa...terus masuk parking...Abang Taff sms tanya kat mana...balas "baru masuk parking"...terus gerak gi Kenny Rogers sebab dorang dah tunggu situ...Along sampai dulu...dorang dah pesan makanan...ni pertama kali aku jumpa Along...oleh kerana perut tak beberapa nak lapar, orderla spaghetti bolognese yang memang sumpah, tak sedap...

sambil makan, sambil sembang...tetibe, datangla staff KR menyanyikan lagu happy birthday sambil membawa sebiji kek coklat...Abang Taff tak tau yang sebelum masuk tadi, aku sempat pass kek tu kat staff KR...muka Abang Taff aku tengok masa tu dah lain...terkejut dan tergamam...yeay !!!~ kejutan yang menjadi...


- Abang Taff ngan kek dia -

- kek birthday -

- Abang Taff + Adik Taff -

- Along + Abang Taff + Adik Taff -
* gambar bertiga ni dari belog Abang Taff*


lepas makan, kitorang gi GSC...tengok movie 'Journey 2 : Mysterious Island 3D'...best jugak movie tu...cuma pening pale sikit bile pakai spekmata 3D tu...abes movie, kitorang pulang ke destinasi masing-masing...


kepada Abang Taff :
terima kasih sebab belanja makan dan movie...sepatutnya kitorang yang belanja birthday boy...ni terbalik....nanti Adik Taff belanja pulak ye...

to Along :
nice meeting you... ;']

cerita lain : klik SINI ...


p/s : beza umur aku ngan Abang Taff cuma 8 hari je...Abang Taff 21hb dan aku 29hb...tapi yang penting, aku muda sikit je...hahaha...


9 comments:

AdyBudika berkata... [Reply]

serius terkejut... sangat2.. tergamam.. errr... blur... lagi blur bila ada org sebelah wish birthday gak.. rasa macam "eh birthday aku ker?" ahahahah.. thanks tau.. sangat berterima kasih sebab sudi temankan.. buat kek cekelat kegemaran abg.. then.. buat abg terkejut.. errrr

Iffah Afeefah berkata... [Reply]

hahahaha menunggu bila la dpt rase kek nye tu

uwaaa jeles xsudah2

untungla siap ade y nyanyikan lg

Sunah Sakura berkata... [Reply]

sabtu n ahad pun ade kat rumah ke??? alaaaaaaaaaaaaaa...huhuhu

solomolo berkata... [Reply]

@AdyBudika you're most welcome, bang... happy birthday !~

solomolo berkata... [Reply]

@Iffah Afeefah sile mintak sikit kt Abang Taff ye...

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Sakura yup sebab rancangan nak bercuti sempena CNY tidak m'jadi...huwaa !!!~

mas saari berkata... [Reply]

syoknya dapat suprise birthday kek! bilalah dapat rasa kek sedap tu..heheheee

Anak Timur berkata... [Reply]

fu yooo..dapat kek tu.. cam sedap jer kek tu..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

SiNLeEn berkata... [Reply]

Cam sedap jerkkk kan kek itu... Ada lagi tak?? mintak sikit boleh??