Jumaat, September 09, 2011

bayangkanlah...



cuba bayangkan kalo inilah duit hantaran yang lelaki nak kena sediakan bila nak pinang anak dara orang...
nak-nak kalo ikut taraf pendidikan anak dara tu...
mesti ramai lelaki yang membujang sampai ke tua...
dan ramai anak dara jadi andartu...


UPSR, PMR/SRP : RM1,000-RM3,000 ...
SPM : RM3,000-RM8,000 ...
STPM/DIPLOMA : RM8,000-RM12,000 ...
DEGREE : RM12,000-RM15,000 ...
2ND DEGREE/MASTER : RM15,000-RM20,000 ...
PHD : RM20,000-RM30,000 ...

___________________________


kat bawah ni ada kupon pizza hut...
yang berminat bole print dan bawak ke pizza hut ye...
pada yang buat open house tu...
kalo dah buntu sangat nak masak apa...
hidangkan saja pizza hut untuk para tetamu...
curlast ko jah !!!~




p/s : sabtu ahad ada open house lagi...
lalala...


10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

xtau nak kata pa isu ni..

kalau dah nak,nikah aje..

hntran rasanya xwajib..

mas kahwin tu yg pnting..

Ezad Skytech berkata... [Reply]

terkedu jugak la tengok nilai duit hantaran macam ni..huhu~

BIAR betul.network berkata... [Reply]

hantaran mmg x wajib.. tp biasa family sebelah pompuan yg selalu demand.. kehkehkeh.. sampai 20k 30k tp xde kualiti.. kedapur malas.. kemas rumah x reti.. masak x pandai.. 20k buat downpayment inspira da sempoi dah tu.. kehkehkeh cabut duluuuuuuuu~

kocix! berkata... [Reply]

rm12 rbu-15 rbu??
uihh..agak tggi tu..
kalo aku, bawah spuloh rbu pon da ckup.

kne tengok kemampuan pihak lelaki jgk..jgn ikot trend sgt.

kan?

mas saari berkata... [Reply]

terlalu tinggi tu, macam nak jual anak je! akak dulu RM5k je walaupun ada diploma...

Cik Bambam berkata... [Reply]

wat aku lapor pandang piza tuh.. --'

kelas kau jah! hantaran tinggi sgt smpi xde laki msk minang x elok gak..hahahahah

imah berkata... [Reply]

buat je yang wajib..

gedek! berkata... [Reply]

kalau macam ni, kena buat quotation dulu....

Kamarul Adli Bachek berkata... [Reply]

aku nak cari anak yatim piatu sebatang kara la macam ni. senang sikit. tak demand. kah kah kah.

ariana berkata... [Reply]

ada ke yg mintak sampai setinggi tu? jgn salahkan sesiapa kalau anak nya jd andartu..huhu