Khamis, Ogos 11, 2011

kesebelas Ramadhan...


hari ni sibuk buat kek...
2 kawan ofis tempah...
satu untuk makan-makan...
satu lagi untuk birthday anak perempuan...
tema : pinkylicious !!!~


- so pink -

yang bawah ni pulak birthday kawan ofis lama...
Mickyfirdaus Farrihdzuan & De' Diana...
sorang 7 Ogos dan sorang lagi 9 Ogos...
semoga panjang umur dan sukses selalu....



kepada Mickyfirdaus Farrihdzuan :

semoga cepat sembuh dan kembali pulih seperti dahulu...
kuatkan semangat dan lawan sakit tu...
banyakkan berdoa...

semoga Allah S.W.T memberi balasan yang setimpal kepada orang yang melakukan perbuatan terkutuk itu...


p/s : Alhamdulillah...


30 comments:

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply]

wah. ara pown 7 ogos.. na kek gak.. hehe

nizamsani berkata... [Reply]

wah.
pandai buat kek.
hebat.

mas saari berkata... [Reply]

wah!! hebatnya adik akak ni..
akak pun tak pandai buat kek! malu akak...huhuhuhu

akak sgt kagum dgn lelaki yg pandai masak ni!

eva berkata... [Reply]

wah!! terer betul.. comel kek tu..

shandye. berkata... [Reply]

lelaki yg pandai membuat kek adalah seksi.

ok, sekian.

imah berkata... [Reply]

suke kek yang last tuh.. nak sikit boleh??

Citi Bazyla berkata... [Reply]

yummy!!

Encik Din berkata... [Reply]

kek itu nampak mengancam di pagi hari bulan ramadhan ni.hawhaw

alongxp berkata... [Reply]

anak perempuan?bile ko kawen? kami doakan kwn ko tu pon cepat semput, mintakla reader blog ko doakan, atau ko buat ayat utk doakan, mana tau, berkat ramadhan, doa termakbul..

nurul asyikin(kak chik) berkata... [Reply]

yang last tue bt air liur meleleh,,perut pun duk nyanyi,,hahahha,,,sdap je,,,,,iiishhh tahan2,,nie bru kul 9.30 hhhah

Edy Zaidi berkata... [Reply]

pperrgghh...sedap lak tgk kek coklat ni

ariana's berkata... [Reply]

Wah..kalah akak ! huhu..x pandai buat kek hebat mcm tu!

bombay berkata... [Reply]

sumpah terbaik kek nie..;)

gedek! berkata... [Reply]

kamu buat kek?

biar betol!

solomolo berkata... [Reply]

@aRa ❤ aFiq™ amek je kek kat gambar tu...

solomolo berkata... [Reply]

@nizamsani kek tu je yg sy pandai buat...

solomolo berkata... [Reply]

@mas saari biasa2 je kak...

solomolo berkata... [Reply]

@eva tuan yang buat kek comel tak ???

solomolo berkata... [Reply]

@shandye. terasa diriku begitu berharga...

solomolo berkata... [Reply]

@imah bole je...

solomolo berkata... [Reply]

@Citi Bazyla yummylicious !~

solomolo berkata... [Reply]

@Encik Din kalo tengahari dah tak mengancam ek ???

solomolo berkata... [Reply]

@alongxp bukan anak perempuan aku ye... anak perempuan kawan aku...

solomolo berkata... [Reply]

@nurul asyikin(kak chik) jangan meleleh ke luar udahla ye...

solomolo berkata... [Reply]

@Edy Zaidi [^_^]

solomolo berkata... [Reply]

@ariana's belom cuba belom tahu kak... ntah2, lg terror dr sy...

solomolo berkata... [Reply]

@bombay tenkiu !~

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! memang betol Uncle !!!~

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply]

kecur air liur ni

solomolo berkata... [Reply]

@Nur Hawa Mohd Zin jangan sampai meleleh ye...