Sabtu, Julai 30, 2011

aktiviti di sabtu malam ahad...


korang sabtu malam ahad ni buat apa ???
mesti ada yang pergi berjimba...
lagi hebat pegi cucuk bintang dan langit...
yang berkapel tu, mesti ngah syiok gi dating...

tak tu pon ada yang gi tengok movie...
yang aktif, join Putrajaya Night Marathon...
yang pegi ronda-ronda pon ada jugak...
nak tau aku buat apa malam ni ???


..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.


- gambar tahun lepas -


malam ni sibuk buat kek coklat...
ada order last minute...
senyum je masa buat kek ni...
sebab dapat $$$

[^_^]


p/s : harap semua rakan-rakan blogger sihat...

28 comments:

iz berkata... [Reply]

uiyo...ni leh bg resepi ke nih?
ke resipi rahsia..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR berkata... [Reply]

fuyoo..kek coklat satu..!

Puan Kutu berkata... [Reply]

fulus ada masuk.senyum jer!rezeki menjelang ramadhan tu..:)

Dang Intan Duka berkata... [Reply]

wah !!!!
boleh buka kedai ni nanti..

peace

Dalin berkata... [Reply]

fuhhh!!! raJennnnyyaaaaa.......
terkedu terkaku terkelu ai tengok.. boleh buat calon menantu nihh..

bersama kak Es berkata... [Reply]

ye????
tak sangka pandainya adik akak baking. boleh la bagi akak try sepotong :)

missina berkata... [Reply]

sonok tgk laki pandai buat kuih ngan masak,,,respekla,,

solomolo berkata... [Reply]

@iz bagi resepi, make sure kena buat ye...

bombay berkata... [Reply]

nnty letak gmbar kek..hehe..:)

solomolo berkata... [Reply]

@visitme@FaTiN cOrNeR siap !~

solomolo berkata... [Reply]

@Puan Kutu Alhamdulillah... bole beli baju raya sehelai...

solomolo berkata... [Reply]

@Dang Intan Duka kedai tu mungkin lambat lagi kot...

solomolo berkata... [Reply]

@Dalin dan calon-calonnya adalah...................

solomolo berkata... [Reply]

@bersama kak Es cukup ker sepotong kak ???

solomolo berkata... [Reply]

@missina saya reti buat kuih je... masak sy tak minat... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@bombay baek bos !!!~

cik sakura berkata... [Reply]

nak satu juga boleh..hehe..favourite ni..

AdyBudika berkata... [Reply]

mana kek coklat aku??!!!!!!!

^^nu[dd]yra^^ berkata... [Reply]

amboi..dasyat !

solomolo berkata... [Reply]

@cik sakura bole je kalo nak...

solomolo berkata... [Reply]

@AdyBudika bile Abg Ady nak ??? hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@^^nu[dd]yra^^amboi...takdela dasyat sgt...

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply]

berapa harge kek tu ek???:P

solomolo berkata... [Reply]

@Eza Boom Boom :) besar rm40 & kecik rm20...

KuNanGKuNanG berkata... [Reply]

wah..bestnye pandai wat kek coklat ...kalah la org pompuan cam sy ni yg cuma tau makan kek coklat je...huhu

imah berkata... [Reply]

ade resepi senang tak??

solomolo berkata... [Reply]

@KuNanGKuNanG kalo selalu praktis, mesti bole buat sendiri...

solomolo berkata... [Reply]

@imah resepi senang ???