Khamis, Jun 16, 2011

semuanya kerna Nora Elena...



si isteri mintak bos nak balik awal...
si suami dah kena warning ngan si siteri...
sebab tepat pukul 5 petang kena jemput kat ofis...
si suami kena cari alasan bila geng ajak lepak...
jalanraya lengang lepas pukul 6:30 petang...
pukul 7 malam, semua dah melekat depan tv...

aku pon sama jugak...
tapi tengok macam tu je...
tapi bila tengok part ending tu...
rasa macam kureng kick sikit...
tak macam yang INI...
bagi aku, ending yang dalam novel lagi best...
kalo tak percaya, beli novel dan baca sendiri...


p/s : malam ni malam jumaat...

17 comments:

AdyBudika berkata... [Reply]

jum layan lagu kisah hati jum solo molo...

solomolo berkata... [Reply]

@AdyBudika yang ALyah nyanyi tu ke ??? lagu tu best !!!~

SiS NaD berkata... [Reply]

Salam...

Ni mesti cerita Nora Elena kan? Hehe!~

solomolo berkata... [Reply]

@SiS NaD ya... betol !~

syarifahsidrus berkata... [Reply]

tengok nora elina bila last episod je..hahaa

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply]

leh tahanla ending td..cam drma len gak =)

p/s: lom rase lagi la awk macaroon tu..xsmpai ag ..

Pyka Rahmat berkata... [Reply]

nora elena takbest. pehh kontroversi tak? k syok sendiri

solomolo berkata... [Reply]

@syarifahsidrus samalah... ari ni baru tengok... muahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@nuyui a.k.a miss NUSHA tuela... owh... nanti bgtau ye bagaimana rasanya... adakah menusuk kalbu... hehe...

solomolo berkata... [Reply]

@Pyka Rahmat katanya...

Cik Ezy berkata... [Reply]

betol2..
ending novel lg best

FasiHaH SupiaN berkata... [Reply]

yesza,, penangan terhebat, aku setuju, ending novel lagi best sebab yvonne mati..

afiqazizan berkata... [Reply]

ade tengok tadi last episod drama nora elena..memang rasa ending dia kurang best..tapi kalau kat novel..tak tahu lagi sebab tak baca lagi novelnya.

solomolo berkata... [Reply]

@Cik Ezy ada jugak yg setuju...

solomolo berkata... [Reply]

@FasiHaH SupiaN betul !~!

solomolo berkata... [Reply]

@afiqazizan carik novel dan baca... mesti berbeza...

Bro ahmad berkata... [Reply]

ingat kisah peribadi
hihihi novel hmmm
kalau ada trip jalan2 ajakla bro,,,k