Ahad, Mei 08, 2011

yeay !!!~




wah...
dah 1000...
tapi bukan blog aku...
blog INI dan INI pon bukan...
tapi blog BUDAK ni...


20 comments:

r-5 berkata... [Reply]

wah ko pon bro tak lama lagi je tue nak cecah 1000, aku ni je terkontang kanting. hehe.

en solo berkata... [Reply]

> r-5 : harap-harap macam tuela... at least akan ada pembaca setia...

miss ryrinn _ angin berkata... [Reply]

HAHA . bikin saspen jeee . tolong pronot blog cik ryrinn ni bole? ! hehe


PERTARUHKAN SATU ENTRY MENARIK ANDA DAN MENANG RM100 DENGAN MUDAH SAMBIL GOYANG GOYANG KAKI

en solo berkata... [Reply]

> miss ryrinn _ angin : haha... celah mana yg suspen tu ??? Insya'Allah, nnt sy promotekan...

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

pandai trick churp2 ekkkkk!! ehhehehe

cpahniza berkata... [Reply]

hohoho...ingtkn ko...

NanieKhairani berkata... [Reply]

kunjungan balas... tak lama lagi blogawak pun mesti cecah 1k jugak kna.. :)

Lieyda berkata... [Reply]

promot blog sy jua boley? hehe

risa berkata... [Reply]

hehehe...kamu pon sat lagi kat dear
hepi blogging okeh!!

NurShahFamily berkata... [Reply]

tak lama lg awak lak la yg akan ade 1000 follower hehehehe..

salam kenal dr akak

bersama kak Es berkata... [Reply]

hari ni hari menambahkan follower kat semua blog....
caiyok solo molo..tak lama dah nak jadik 1k

en solo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : sekali sekala je CB oii...

en solo berkata... [Reply]

> cpahniza : belom lagila... maybe kena tunggu lagi 2 bulan...

en solo berkata... [Reply]

> NanieKhairani : harap-harap pon macam tue...

en solo berkata... [Reply]

> Lieyda : ok, nnt sy promote...

en solo berkata... [Reply]

> risa : tQ kak... aka pon sama tau, happy blogging...

en solo berkata... [Reply]

> NurShahFamily : salam kenal jugak kak.. ;']

en solo berkata... [Reply]

> kak Es : tak sabar nak tunggu dpt 1k...

ain dzaya berkata... [Reply]

saborr bro~
da terpilih oleh ben da blog kamuu..
sek sok naik ler traffic...
hehe..congratz

en solo berkata... [Reply]

> ain dzaya : terkejut pon ada td bila singgah blog Abg Ben...