Isnin, Mei 09, 2011

Wacana Tiga Blog Pilihan Bersama Bro Wacana...




klik banner untuk sertai...


3 blog pilihan aku :

http://www.umarfaruq.com/

suka dengan cara dia mengolah sesuatu entry... kekadang tue makan pedas jugakla...



blog ni wajib aku singgah tiap hari especially bila mood nak update entri kat blog takde... memang superb !!!~


http://2m2h.blogspot.com/

aku suka baca entri dalam blog ni... penuh ngan ekspresi... cara penulisan yang senang untuk difahami walaupun dalam bahasa inggeris... cayalah Sir !!!~



20 comments:

waN Mohd Salim berkata... [Reply]

aku mane ... grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Umar Faruq berkata... [Reply]

waakak.. eh.. blog sape umarfaruq.com tu? best ke blog dia?


hehe..



maseh !!

en solo berkata... [Reply]

> waN Mohd Salim : grrrr jugak...

en solo berkata... [Reply]

> Umar Faruq : blog budak mana ntah... hahaha... welkem...

♥ norlida ♥ berkata... [Reply]

singgah2..hehe..solomolo..ni nama ke ape ni..hehe

en solo berkata... [Reply]

> ♥ norlida ♥ : nama untuk blog je...

♥ norlida ♥ berkata... [Reply]

tahniah ye en solo follower ke 400.. hehehe =)

en solo berkata... [Reply]

> ♥ norlida ♥ : wah... tahniah untuk awak jugak...

harrazdani berkata... [Reply]

terjah solomolo.....nice nama blog ni...

mama comel berkata... [Reply]

wah..best2!

Dawa berkata... [Reply]

wah terima kasih bro sbb sudi ltk blog ER dlm senarai bro. jasamu dikenang :)

en solo berkata... [Reply]

> harrazdani : kalo solofolo ok x ???

en solo berkata... [Reply]

> mama comel : apa yg best tu mama ???

en solo berkata... [Reply]

> Dawa : blog ER best tue... tiap2 hari mesti singgah...

Nour Akmal berkata... [Reply]

blogger2 yg hebat jd pilihan kamu...=)

en solo berkata... [Reply]

> Nour Akmal : sebab dorang memang cool...

Rahmad berkata... [Reply]

en solo blog aku xda dalam list ker..hahaha..

en solo berkata... [Reply]

> Rahmad : ye ke takde ???? macamane bole takde ek ???

aizamia3 berkata... [Reply]

salah satu cara merapatkan antara blogger.. best gak join segmen mcm ni..

en solo berkata... [Reply]

> aizamia3 : yup... bole tambah kenalan blogger...