Ahad, Mei 15, 2011

semangat yang hilang...



entah kenapa bila pandang blog, hati aku jadi kosong... selalu tu punyelah bersemangat nak update dan berblogwalking... siap ada 3 atau 4 entri sehari... ni nak update satu entri sehari pon malas ya amat... tak tahu kenapa...

mungkinkah :

"semangat yang hilang ??? "

36 comments:

aii si colourfulroses berkata... [Reply]

sejak blog tak boleh guna hari tu... Saya pun rasa macam ni... =(

Sunah Mohammad berkata... [Reply]

kita sama lah ezahd... :( takde idea pulak tu...

puanbee berkata... [Reply]

ini biasa mula rasa boring sekejap pergi jalan2 blog kawan2 ambik mood dulu

pena rozie berkata... [Reply]

semangat ku pun dah ilang gak.

..gugu.. berkata... [Reply]

sama lah.. mcm bosan je....

alongxp berkata... [Reply]

blogging ni bnd utk jangka ms panjang,so konsepnye same ngan marathon... k bro,aku ade tag ko kat sini http://kakicandid.com/blog/?p=1403

msredcheesecake berkata... [Reply]

En solomolo,

Semangat hilang tumtak pe.yg penting kena cari balik sampai jumpa.

Keep blogging n sont forget the fun.

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

bukan semangat yg ilang..malas jek tuh..heheheh

Qamarul berkata... [Reply]

dah berapa lama kou x g karoeke nie?? hahaha

Bro Framestone berkata... [Reply]

la.. nape pulak nie

Ena Qalinsya berkata... [Reply]

ni mesti kes komen2 ilang 2..3ari lepas kan.. kemonn... kemonnn

Fizalinolie berkata... [Reply]

Hehee... Betul kata bambam's. Tu bukan semangat yang ilang. Cuma malas jer tu. Hehe. Lama tak singgah blog awak kawan. Solo apa kbr? Sihat?

Woofer Storm berkata... [Reply]

semangat yang hilang kena cari balik bro..mcm sy je tu..heheee terasa hati tau^^

cikpuanhady berkata... [Reply]

samola, sejak blogspot ada prob aritu..

jom tukar2 bloglist..me letak urs under hommes..

Belog kami :Notre Belle Histoire

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

gedek! berkata... [Reply]

tu lagu XPDC!

risa berkata... [Reply]

update cepat!!!!!!!!!!!!!!!!!

shark berkata... [Reply]

biasa ler tue...
tunggu ler bila dh lama x blog rasa smangat balik..

miszneslo aishah berkata... [Reply]

huhuh . jgn lah hilang semangat ... tak best lah nnt . *dtg dri blog ujang jugak . =) .

solomolo berkata... [Reply]

@aii si colourfulroses betul tue...

solomolo berkata... [Reply]

@Sunah Mohammad akak takpe, akak dah femes...

solomolo berkata... [Reply]

@puanbee pc kat umah masuk wad... huwaaa !!!~

solomolo berkata... [Reply]

@pena rozie kena cari semangat tu balik tau...

solomolo berkata... [Reply]

@..gugu.. tau takpe...

solomolo berkata... [Reply]

@alongxp marathon pon best... ok Long, nnt aku wat...

solomolo berkata... [Reply]

@msredcheesecake naseb baek dah jumpa dah...

solomolo berkata... [Reply]

@b a m b a m ' s CB ni kan, macam tau2 je...

solomolo berkata... [Reply]

@Qamarul last karok bulan 2 kot... nak belanja ker ???

solomolo berkata... [Reply]

@Bro Framestone semangat yg hilang br0...

solomolo berkata... [Reply]

@Ena Qalinsya ya dan tidak... hahaha...

solomolo berkata... [Reply]

@Fizalinolie Puan Fiza dah kembali beraksi... selalu jenguk blog Puan.. solomolo sehat je...

solomolo berkata... [Reply]

@Woofer Storm takmolah terasa2 ni...

solomolo berkata... [Reply]

@cikpuanhady tQ... blog u under 'blog ada solomolo'...

solomolo berkata... [Reply]

@gedek! lagu feberet masa sekolah asrama tu... masa form 1...

solomolo berkata... [Reply]

@risa baru je update kak...

solomolo berkata... [Reply]

@shark betol 3x...

solomolo berkata... [Reply]

@miszneslo aishah dah tak hilang dah...