Selasa, April 12, 2011

Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ???


Cik Bambam wat segmen...
Segmen : kalau aku ada bakat aku nak jadi ???
aku taknak jadi pelakon atau penyanyi...
pelawak mahupon penyangak aku taknak...


cute kan Cik Bambam ???


nak tahu kalo aku ada bakat, aku nak jadi ape ???

aku nak jadi macam Uncle Buddy the cake boss...




bukan tang badan yang beso a.k.a comel tue ye... tang bakat dan kemahiran dia wat kek... sumpah, kalo tengok show dia kat astro TLC 707, macam macam yang aku rasa... seronok, semangat, teruja, terkesima, terpegun, tergamam, jelas dan geram... siyes, kek dan cupcakes yang dia wat memang meletops dan superb... sesapa yang tengok show tue mesti rasa apa yang aku rasa... sekarang nie pon aku bole wat kek dan cupcakes, cume yang biasa-biasa je... belom sampai tahap macam Uncle Buddy tue... tapi aku dalam proses untuk memantapkan lagi bakat yang aku ada... dan impian aku adalah untuk bukak kedai kek dan cupcakes pada satu hari nanti... InsyaAllah...

kat bawah nie aku tunjukkan antara kek dan cupcakes yang pernah aku buat...


klik untuk tumbesaran...


p/s : rasa laparlah pulak tengok kek ngan cupcakes ni...haishhh...


;']

12 comments:

eqbalzack berkata... [Reply]

ada bakat sebab kek shah mmg sedap! hehe

Puteri Kasih berkata... [Reply]

wow nampak cam sedap dan sungguh cantik kek tu...awk memang ada bakat..teruskan usaha yer...saya minat buat kek dan cookies juga...tapi masih baru

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

jelesnyaaaa pandai buat cupcakes! ini bukan KALAU ada BAKAT.. ini mmg ada bakat!!! cess! ahahhahaha..

nak juga cuppies!!!

puji CB nampak..llalala~ kekekkeke

Lulu caldina berkata... [Reply]

owh ye ke pandai ni? wah...

gud luck bro

anismelon berkata... [Reply]

awk yg wat ke cupcake nie..yeke yeke..kalo ye na cakap.."wah tere nye awk.."jom wat bisnes..ngeee..

jom join contest anis nie..:)
http://anismelon.blogspot.com/2011/04/1st-contest-anispic-percutian.html

aniswany berkata... [Reply]

waaaa ada bakat wat kek =) bestnyaaa

Fizalinolie berkata... [Reply]

Wah! beruntunglah gadis yang dapat solo ni... Pandai buat cupcake lagi tu. Apa2 pun solo. Gud luck yer.

nikaviolet berkata... [Reply]

nak cup cakes cumel2 tuh....geram....mkn cepat2...hehe

Zura berkata... [Reply]

waaaaah...pandai buat cup cakes..harap2 dptlah bukak bakery

cik pulau berkata... [Reply]

perrhh..
pandai buat kek rupanya..
nak rasa sikit boleh???
abg Eq cakap sedap tu..
hmm..bak cik pulau cuppies tu yer...
lalala~

amiey lee berkata... [Reply]

wahhh saluteeeeeeeeeeeeeee

heee terel la encik chef kita ni buat kek...
kita tgn takde seni la hahahhhaa

Kamarul Adli Bachek berkata... [Reply]

ko kena kuat mencarut macam beliau jugak.