Selasa, April 19, 2011

kitakan 1 Malaysia...



orang cakap :

bangsa melayu kuat hasad dengki...
bangsa india kuat putar belit...

bangsa cina kuat menipu...


betol ke ???



p/s : selamat pagi Malaysia !!!~


;']

17 comments:

azrijohan berkata... [Reply]

mcm rasict jekk..

solo molo berkata... [Reply]

> azrijohan : bukan racist... tapi kenyataan...

MakweGerrard berkata... [Reply]

btol la tu..huhu

solo molo berkata... [Reply]

> MakweGerrard : bila pikir balik, macam betol...

mcm ni lah berkata... [Reply]

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 Malaysia,. hahahahaa

Puan Kutu berkata... [Reply]

peribadi tak melambangkan bangsa.setiap manusia dilahirkan sama saja,baik pekertinya,baiklah sifatnya..bukan terletak pada bangsa,pada individu itu sendiri..

solo molo berkata... [Reply]

> mcm ni lah : banyak tue... hahaha...

solo molo berkata... [Reply]

: Puan Kutu : tepat sekali... peribadi yg membentuk diri kita...

azrijohan berkata... [Reply]

hahaha,1Malaysia..

solo molo berkata... [Reply]

> azrijohan : macam-macam kan...

... berkata... [Reply]

as salam..
adei..
jangan provoe+racist woo..
bahaya.walaupun kenyataan..
ingat lagi tak kat namawee..

mula2 dia buat macam ni la kat blog dia.tak salah hang terbuka minda..
tapi jangan secara terang2 macam ni..

solo molo berkata... [Reply]

> ...: untuk renungan bersama... bukan tujuan untuk racist atau apa... ini orang cakap... bukan saya cakap...

Mr feckry berkata... [Reply]

yeke? gua rasa same je semua orang

storyfromme berkata... [Reply]

tak semestinya.semuanya terletak kat hati masing2.kalau hati busuk,tak kira bangsa apa.jahat gak.

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

nsb baik mention "orang cakap"..kekeke.. kalau tak kena tahan ISA tau..hahahahha..


Apa FIRST LOVE di mata anda?? :)

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

baik buruk sesuatu perangai atau kelakuan tu ada pada semua bangsa.. jadi isu siapa baik, siapa jahat, hasad dengki, putar belit tu terletak pada diri masing2.. anda buat anda dapat.. he3

Fyqa berkata... [Reply]

tak semua mcam tu.