Ahad, April 03, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ...





ahad yang mendung je...
semendung hati dan perasaan aku...
untuk mengubatinya...
aku join segmen terbaru En Ben...
blog yang aku rasa patut popular...
5 blog nie ade kat blog aku...
list blog yang wajib aku baca...

_______________________


Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular

uncle gedek
blog nie unik sebab setiap hari uncle gedek akan post gambar yang berbeza... sati hari = satu gambar = satu entry... idea yang menarik...

life's like that
blog ni banyak menceritakan tentang apa yang berlaku di sekeliling tuan empunya blog... blog yang tak terlalu berat dan seronok untuk dibaca... kebanyakan enrty dalam bahasa inggeris... tapi jangan bimbang, korang mesti akan suka...

DeLuQies
" Aku bukan laki-laki serius. Aku suka duduk menconteng,mengeja-geja buku dan tidur~waktu menonton wayang lebar "... tu ayat pengenalan yang korang akan jumpa di blog ni... aku tertarik pada daya imaginasinya... sangat-sangat kreatif...

[r][a][y] eusouff
blog ni unik sikit... entry menarik... bole dijadikan sebagai panduan untuk mereka yang berminat untuk bekerja di awan biru... kalo korang nak tahu, En Ray adalah pengasas untuk yoyooh.com - a new media for Malaysian Youth.... klik sini kalo nak tahu pasal yoyooh.com ...

solomolo
sape taknak blog dia popular kan ???


Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

pastikan entry menarik...
kalo bole update tiap-tiap hari...
hubungan erat ngan blogger-blogger laen...


Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

terpulang kepada blogger tu sendiri... ada yang nak popular dan ada yang nak low-profile je... aku pilih dua-dua sekali... nak popular tapi dalam masa yang sama low-profile...


p/s : ahad yang suam-suam kuku je...


;']

16 comments:

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply]

Yuyu nak gak jadi fofulerr ^^ hahahaahah

gurau je ^^

Fizalinolie berkata... [Reply]

Yeah!! sama2lah kita gegarkan dunia blog. Hehehe.

solo molo berkata... [Reply]

> y u y u Z u l a i k h a : yuyu tak bole sebab blog yuyu memang dah fofuler... hahaha... nnt kita suro Abg Ben buat segmen blog yang mana lebih fofuler...

solo molo berkata... [Reply]

> Fizalinolie : kasi G.E.G.A.R !!!~

Zanna Orked berkata... [Reply]

Dah popular dah blog ni. hehe. (:

solo molo berkata... [Reply]

> Zanna Orked : mana ade fofuler...

mahizan maira berkata... [Reply]

salam singgah dari missweet..^_^

pRiNCe berkata... [Reply]

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

eryzi berkata... [Reply]

belog fofuler la...hehee..singgah dari belog abg ben....

^.^ smile always....

4k3m[PIJA] berkata... [Reply]

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

putrifayad berkata... [Reply]

eh blog kmu pon ptut fofuler tu..:)hehehe..

Silent Thinker berkata... [Reply]

melawat kamu yg fofularrr...
feel free singgah la blog sy
http://safiyahezora.blogspot.com/

Nour Akmal berkata... [Reply]

blog solo molo pun akan popular juga 1 hr nnt..
gud luck tau..=)

Dekcik berkata... [Reply]

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata... [Reply]

jejalan sini!! oOo yeahh!! oOo yeah!!

amny berkata... [Reply]

dari blog bro ben..^^

singgahlah blog amni...

http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html