Jumaat, April 15, 2011

baju kain kafan...

pembeli : akak, baju ni bape ???
penjual : bape ape dik ???
pembeli : bape hengget kak ???
penjual : owh... 39 hengget...
pembeli : nape mahal sangat kak ???
penjual : mana ada mahal dik... harga standard tue...
pembeli : kalo 20 hengget tak dapat ke kak ???
penjual: ada dik baju 20 hengget tapi akak takde stock...
pembeli : baju ape kak ???
penjual : baju kain kafan dik... nak tak ???
pembeli : terus kuar dari kedai...


p/s : nak murah pon agak-agakle dik oii... akak tu dah harga standard, ko nak murah lagi... cube ko g butik prada kat pavilion bukan kat petalingstreet ye, bole ko mintak murah ??? silap-silap ko kena tendang kuar...

10 comments:

Syasya Acing Mitchy berkata... [Reply]

hahaha ! padan muka, nak minta murah kena bagy kaen kafan plak .

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

hahahahah... alar kak.. tak kan kurang ckit tak boleh.. sy betol2 berkenan nie.. betol2 nak beli.. kedai sebelah ada lg murah tp design dia x cantik mcm kat kedai akak..

pastu sengih mcm kerang busuk..
akak tuh pon jwb..

yelar dik.. kau nie mmg pandai menawar la..kalah akak..hhahaha.. yelar.. tp rm28 jek lar!

CB pon jawab!okehhh set!

hahahahha..

storyfromme berkata... [Reply]

ala...kalau ye pon jangan la cakap macam tu dengan customer.customer always right kan?customer tu pon cakap elok2 je.

Muhammad Burn berkata... [Reply]

stuju dgn storyfromme

puanbee berkata... [Reply]

haha kain kafan di beri nya sendiri mau ingat :P

solo molo berkata... [Reply]

> Syasya Acing Mitchy : hahaha....

solo molo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : cik bam pandai mengayat... mestile dapat murah... ekekeke...

solo molo berkata... [Reply]

> storyfromme : tak semua customer always right ye... sesetengah situasi je yang bole guna term tue...

solo molo berkata... [Reply]

> Muhammad Burn : nak setuju jugakle...

solo molo berkata... [Reply]

> puanbee : akak tue saje je nak kenakan pembeli tue... hahaha...