Sabtu, April 23, 2011

apa barang ngan segmen ???



apa barang ngan segmen wei ???


ada sesetengah blogger ni hanya join contest ngan giveaway je... taknak join segmen... sebab ape ??? sebab contest ngan giveaway ni biasanya ada hadiah untuk sesapa yang bertuah yang sertai... lepas tu confirm ramai yang akan join sebab apa ??? biasanya hadiah yang ditawarkan sangat best dan lumayan... sekaligus akan membuatkan ramai blogger yang tertawan...

" dari aku join segmen blogger tu, lebih baek aku join contest atau GA blogger ni... dapat jugak hadiah... apa punye kedekutlah blogger tu"...

segmen biasanya tak ramai yang nak join sebab ape ??? sebab tak dapat ape-ape... betol jugakkan kan ??? korang dok sebokla amek masa untuk join dan buat entry, tapi tak dapat ape-ape... wat penat je kan ??? buat lenguh jari jemari korang yang cute je kan... at least bagila seorang seketul cokelat cadbury ke... hahaha...

tapi nak wat macamane...
terpulang pada diri memasing...
tepuk dada tanya selera...
korang blogger yang mana satu ???


p/s : who eat chilis, feel howt !!!~



31 comments:

Shaherah berkata... [Reply]

macam shera.. shera tak suka join contest ngan giveaway.. Memang tak minat nak join.. Setakat ni tak pernah join lagi.. Banyak join segman.. Hahaha.. lain2 orang.. Lain2 yg dia suka ngan tak suka kan.. ^_^

cik yuz berkata... [Reply]

nak buat contest xde penaja hadiah...kalau hadiah jatuh dari langit nak jugak buat contest ari2 =)

ai n i s h a f i qa berkata... [Reply]

er..xpenah pon join mane2 lagi~~ xkesah pon..

el-janna berkata... [Reply]

wakakaa ngahhaahaahh

manggosteen berkata... [Reply]

aku tengok gak la yg mana menarik..ada gak contest yg aku tak join..sbb tak menarik minat utk join..segmen pun tgk tajuk gak..kalu segmen yg boleh mengembangkan idea mmg aku join..

solo molo berkata... [Reply]

> Shaherah : segmen best kan ???

solo molo berkata... [Reply]

> cik yuz : syukur Alhamdulillah kalo ada yang sudi sponsor...

solo molo berkata... [Reply]

> ai n i s h a f i qa : owh...

solo molo berkata... [Reply]

> el-janna : gelak je dia kan ???

solo molo berkata... [Reply]

> manggosteen : betol tue... kena tengok gak...

Izyan Masri berkata... [Reply]

SUKA JOIN SEMUA SEBAB DAPAT BANTU BELOG SENDIRI :D

aizamia3 berkata... [Reply]

memasing ada cara dan minat memasing, kita nak buat terpulang.. ada contest yang leceh nak kena buat itu buat ini, ada yang senang.. depends on blogger tu sendiri.. join segmen pun menarik, malah boleh menambah kenalan yang ada.

mcm ni lah berkata... [Reply]

baru buat segmen '' jejak dan dijejaki'' khusus utk tambah kenalan dan follower,. tulus ikhlas dari hati,.
sambil meniggalkan jejak utk dijejaki

solo molo berkata... [Reply]

> Izyan Masri : sokong 100 %

solo molo berkata... [Reply]

> aizamia3 : yang penting hubungan ngan blogger laen makin rapat dan berkembang...

solo molo berkata... [Reply]

> mcm ni lah : wow... ada segmen baru untuk diterjah ni...

mcm ni lah berkata... [Reply]

mekaseh tau,. tak terhingga sangat nk ucap mekaseh tu,. nk bagi hadiah takde sponsor plak,. hehehhee

gadis melayu berkata... [Reply]

join contest ke segmen ke masing2 ada kelebihan masing2.. tapi best lagi join segmen sebab dapat ketengahkan pendapat.. kalau contest plak best kalau menang.. tapi atia sampai sekarang dah lebih seratus contest join.. tapi tak pernah menang pown.. huhuhu..

cikceriacorner berkata... [Reply]

sy jenis malas msuk cntest kat blog..tp kalo cntest kat luau sy suke..heheeh

^^nu[dd]yra^^ berkata... [Reply]

stakat nih semua aku pernah join...samada contest @ giveaway @ segmen...kalo ader maser n raser best nak join aper salahnyer kan.... atleast ader sumthing kiter leh taip tuk masuk entri baru ....hehe ;p

Nana berkata... [Reply]

nana lagi suka join segmen. dapat tambah kenalan and ilmu. kalau ikut contest and GA selalu tak menang, uwaaaaa :'P

gedek! berkata... [Reply]

segmen-segman?

Tak paham lah...

Woofer Storm berkata... [Reply]

bro,sy layan je suma janji tak susah..hehee

solo molo berkata... [Reply]

> mcm ni lah : ala bro... benda kecik ye... semoga ramai yg joi segmen ye...

solo molo berkata... [Reply]

> gadis melayu : betol tue... kalo segmen biasanya kita selalu bagi pendapat... kalo menang contest, mesti best kan ??? jgn putus asa ye... cuba lagi... mana tau nnt menang ???

solo molo berkata... [Reply]

> cikceriacorner : hahaha... tue pon selalu masok dan pernah menang...

solo molo berkata... [Reply]

> ^^nu[dd]yra^^ : betol tue... ade jugak entry untuk ari tue kan >>>

solo molo berkata... [Reply]

> Nana : memang kalo join segmen dapat tambah kenalan...

solo molo berkata... [Reply]

> gedek! : unce mana faham... hahaha...

solo molo berkata... [Reply]

> Woofer Storm : tul tu... janji tak susahkan, baik masuk je...

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

yg paling CB terasa time buat segmen..

segmen blogger otai jek nak join..blogger cepisan xnk join ker??

larikkkkkkkkkkkkkk~!

hahahahhaha..