Rabu, April 20, 2011

add kawan FB bersebab ???



korang selalu online fesbok kan ???
selalunya korang add orang ker ???
atau orang add korang ???

apa kriteria yang korang selalu tengok kalo korang add orang atau korang approve orang yang add korang ???
add yang ada rupa paras menawan je ???
tengok dulu dah berpunya atau single ???
approve yang dah kawen je ???
add yang kawan ramai je ???

tapi yang ni...
agak pelik jugakla...
sila klik gambar kat bawah ni...


pelik tak ???


p/s : sekarang ni rasa fesbok macam suam-suam kuku je... nape ek ???


;']

16 comments:

Mira Zali berkata... [Reply]

ada mcm2 ragam manusia.. ni baru sikit.. ^_^

b a m b a m ' s berkata... [Reply]

den tak koso nak add orang yg den tak konal..hahahah.. org add pon tgk mutual friend dulu.. heehhehe..

qucachahir berkata... [Reply]

hehe..fb kite dah koik!.. wuwuwu.. :)

Kamarul Adli Bachek berkata... [Reply]

aku friend dgn mereka yang kacak dan cantik sahaja. so kocek, ko ni kire bernasib baek la aku terima ko walaupun wajah ko bese2 je. kah kah kah

aida berkata... [Reply]

Macamtu pon boleh? haish...mcm2... =)

TYNTHA LANA berkata... [Reply]

Lana mula2 add n approve suma,xkisah sesapa..tpi xsemudh tu, lana cuba chat, tnye2 fren2 bru ni, makin lama bila mkin nmpk belang diorg, xsenonoh, tmbh2 yg xikhlas, poyo..pe tah lgi.. lana REMOVE je. kan seng? hahahahah. biasa la solomolo,mnusia kn bnyk jnis ^__^

solo molo berkata... [Reply]

> Mira Zali : kekadang tue pening jugak kan ???

solo molo berkata... [Reply]

> b a m b a m ' s : samalah ngan kita...

solo molo berkata... [Reply]

> qucachahir : aik ??? kiok ??? awat ganas sangat smpi macam tue ???

solo molo berkata... [Reply]

> Kamarul Adli Bachek: sungguh manis mulut anda brkata-kata ye Cik KAma...

solo molo berkata... [Reply]

> aida : macam-macam ada yer...

solo molo berkata... [Reply]

> TYNTHA LANA : runsing kalo ramai sangat fren kt FB...

cik fza berkata... [Reply]

macam tu pun da.
makin pelik manusia sekarang.

encik kama berkata... [Reply]

hahaha. saja gurau2 dgn kawan lama. sungguh lama tidak berjumpa anda!

solo molo berkata... [Reply]

> cik fza : memang pelik...

solo molo berkata... [Reply]

> encik kama : memag sungguh lama kta bertemu...