Jumaat, Mac 11, 2011

siapa masak lagi hebat ???




tadi layan rancangan Apa Kata FBI kat tv9...
sape lagi hebat dalam bab masak memasak nie ???
lelaki ???
perempuan ???
k0rang rasa sape lg hebat masak ???

___________________


p/s : adik ngan abg aku suka makan magee g0reng yg aku masak sebab d0rang cakap sedap...d0rang cakapla...bukan aku...


;']



18 comments:

laskar rainbow berkata... [Reply]

rasanya kan...ntah..dua2 dah power masak..so...;D hehehe

it's my name ein berkata... [Reply]

dua2 ada bakat yg tersendiri...... tgk aek tangan org yg memasak....

kpah k-poh berkata... [Reply]

lelaki...( biar ler lelaki yg lebih pandai masak...kita org ppuan ni..tunggu kat table jer..hahahaaa)

~Ery~ berkata... [Reply]

kalau nak ikot skunk..
laki lagi banyak yg blaja memasak dari pompuan sbb..
skunk checf yg terkenal pon..
byk laki jer..

HelMi ZaKi berkata... [Reply]

lelaki yg lg pndai macak dari pompuan

HelMi ZaKi berkata... [Reply]

solomolo follow lah sayer

sueRAFE berkata... [Reply]

of course lah perempuan tapi ada jugak lelaki yang pandai masak. so its a tie

solo molo berkata... [Reply]

laskar rainbow : bet0l 3x...

solo molo berkata... [Reply]

it's my name ein : tgk tgn 0rang yg masak ??? sy reti masak magee goreng jer...

solo molo berkata... [Reply]

kpah k-poh : bijak...bijak...i l0ike !!!~

solo molo berkata... [Reply]

~Ery~ : bet0l jugak...

solo molo berkata... [Reply]

HelMi ZaKi : ye ke???

solo molo berkata... [Reply]

sueRAFE : kan..dua-dua pandai masak...

hanaahmad berkata... [Reply]

tak boleh dinafikan chef byk yang lelaki. tp depends la..klo dh sedap tu laki or perempuan yang masak, kira hebat la jugak! hehe

tengku ashran berkata... [Reply]

msti la lelaki,sbb lelaki sgt teliti

solo molo berkata... [Reply]

tengku ashran : setuju sangat !!!~

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

masing2 ada kelebihan sendiri tapi tgk banyak lagi lelaki memasak dari perempuan.. tgk celebrity chef kat tv pun banyak lelaki..

solo molo berkata... [Reply]

Wahida Nasution Thakhrim : kal0 dulu bile lelaki memasak mesti pelik tp skrg tak lg...