Khamis, Mac 10, 2011

minta tangguh lagi ???



satu penyakit yang sangat p0pular di kalangan rakyat Malaysia...
terlalu suka buat kerja pada saat akhir...
lepas tue mulalah mengeluh sana...merungut sini...
membebel itu...mengata ini...
maki die...kutuk mereka...

datuk-datuk, datin-datin, tuan tuan dan puan-puan...
silala beringat ye...
jangan suka sangat buat last minute...
takkanlah seb0k memanjang k0t...
24 jam seb0k ker???

manusia p0n kal0 kena serang bertubi-tubi b0le lumpuh...
b0le jadi sawan...
b0le jagi mereng sebentar...
ini kan pula sistem pengkomputeran...


jangan lupa bawak bekal roti ngan jem ye...



p/s : ngah bayangkan kalo sistem bayar saman hang...
amek k0 !!!~




;']


8 comments:

Imran nyambek berkata... [Reply]

kah kah kah

zmah berkata... [Reply]

Akak pun termasuk dlm kelompok ni..
psst...esok hgga 20 mac akak ride di Indon,jejak kekal di artikel akak akan usaha balas bila akak online di sana

Wahida Nasution Thakhrim berkata... [Reply]

suka tangguh2 kerja dan suka tunggu disaat akhir memang tabiat kurang sihat rakyat Malaysia.. susah nak ubah..

solo molo berkata... [Reply]

Imran nyambek : suke gelak ek???

solo molo berkata... [Reply]

zmah : wah...ride kt Indon ??? best tue...hati2 ye kak...

solo molo berkata... [Reply]

Wahida Nasution Thakhrim : dah terbiasa...nak wat mcmane...

Sharinginfoz berkata... [Reply]

memang tak kehabisan, biasalah kan

solo molo berkata... [Reply]

Sharinginfoz : tau xpe...