Rabu, Mac 16, 2011

macam tak percaya je...




hahaha...
tengah jejalan ke bl0g teman-teman...
yang mana sertai segmen bl0gger ikut negeri...
kel0laan bl0g En Ben Ashaari...
dan menjengah ke k0men yg bl0gger laen turunkan...
sekali nampak satu nama...
pandang sekali macam tak percaya...
pandang dua kali baru percaya...
kenapa ???




abg eQ datang singgah kt bl0g aku...
tetibe rasa macam happy sangat...
sebab rasanya dah lama abg eQ tak singgah...
maklumla, dia busy ngan PHD...
pastu busy ngan kelas fizik dia lagi...
tQ abg eQ sebab sudi singgah...


kal0 k0rang nak tahu, bl0g abg eQ pernah masuk ruangan tamu bl0gger kat Kosmo... kalo k0rang jenguk kat bl0g dia, ada lagi entry tue... tak tue p0n b0le klik SINI...


p/s : terima kasih pada semua bl0gger yang sudi singgah dan k0men...


;']


4 comments:

NiSha berkata... [Reply]

sukanya dia.. hehehehe
tumpang gumbira juga la..

senyumSOYA berkata... [Reply]

abg Eq pusing2 blog arini~ heheheh..
best!!

solo molo berkata... [Reply]

NiSha : sile gelak beramai-ramai... hahaha...

solo molo berkata... [Reply]

senyumSOYA : sebab dia cuti 2 hari...