Sabtu, Mac 19, 2011

lelaki baca novel ???



teng0k tajuk k0nfom ada yang rasa geli-geliman kan ??? lelaki baca novel ??? WTF + WTH ??? euwwww... AAK ??? start baca novel masa study kat Segamat dulu... novel pertama yang dibaca 'Ombak Rindu" karya Fauziah Ashaari... tue p0n pinjam dari membe... nak dapat baca novel tue p0n kena tunggu lagi 3 orang abes baca... sampai sekarang b0le hafal lagi jalan cerita dalam novel tue...

lepas tue dah start beli novel... kebetulan my sis pon suke baca novel... so, setiap kali masuk ke MPH, mesti beli novel... tak dua, tiga novel kit0rang borong... selalunya suke novel tulisan Norhayati Berahim, Ahadiat Akashah... novelis yang laen p0n minat gak macam AIsya Sofea, Damya Hanna, Anis Ayuni dan ramai lagi...

aku ada satu peel kalo baca novel... tak suke baca berhenti-henti... kena baca sampai abes... baru ade feel... hahaha... selalu baca waktu malam... cuma sejak tahun lepas aku dah stop beli novel... aku baca balik novel-novel yang aku beli sebelom nie...


nie baru sek0tak...ada sek0tak lagi atas lemari...


p/s : membaca satu amalan yang mulia ye...


;']


17 comments:

Ana Montana berkata... [Reply]

hobi kita sama..
saya pun suka baca novel..
nasib baik kakak saya gila novel..
saya tumpang baca je..
hahahahhaa..

Nour Akmal berkata... [Reply]

jarang sgt2 tgk lelaki baca novel ni..
kalau ade agak pelik kot..huhuhu

Bella Bell berkata... [Reply]

saya suka tengok laki baca novel..sweet sangat2..siyes ni..hehe..

pinjam novel boleh ;)

ousna90 berkata... [Reply]

ombak rindu tu jadi kegilaan sgt2 dulu2..ha ha..

ok apa lelaki baca novel..setuju dgn bella..sweet aja..

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

wah kita kongsi minat yang same la.
:)

suke sangat.
sekurang2 nyer hang laky2 pertama yang tak kutuk lau bace novel.

karya2 cam penulis kat yang disebut tu memang power.
best giler.

pwincess Lov3y dOv3y berkata... [Reply]

wah kita kongsi minat yang same la.
:)

suke sangat.
sekurang2 nyer hang laky2 pertama yang tak kutuk lau bace novel.

karya2 cam penulis kat yang disebut tu memang power.
best giler.

Fauzan 'Jahn' Abas berkata... [Reply]

Nothing wrong dengan lelaki baca novel as I am one of them..hahaha!

afiqazizan berkata... [Reply]

jarang lelaki baca novel...tapi memang btol membaca itu amalan yang mulia..haha.

storyfromme berkata... [Reply]

laki baca novel?awww comel :)

Ana Montana berkata... [Reply]

saya pun minat baca novel..
hahahahaha..
tak tido pun takpe..
baca pun tgh2 malam..
nak dapatkan mood tu..

*i E J a* berkata... [Reply]

byk nyer novel .bleyh lwan ngn kitew la tgok novel spew byk lgy . hehe .

gedek! berkata... [Reply]

Ramai lelaki suka baca novel....

tapi bukan pakcik la...

matpek's property berkata... [Reply]

pernah gak dulu layan novel masa sekolah...sekolah laki semua kan..xda hiburan..Ombak rindu memang best...

Gen Fujita berkata... [Reply]

Ok je guys baca novel, no problem. Aku masa remaja dulu pun layan novel gak. Karya-karya Steve Jackson, Ian Livingstone, Joe Dever, Ahmad Patria Abdullah, dan lain-lain. Sekarang dah taklah, banyak baca bahan kat internet je.

Golden Rose berkata... [Reply]

biasala...kalu cite best mesti bace...thanks for following.

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

mommylavender berkata... [Reply]

jarang sekali mommy tengok lelaki bc novel ni....tapi bagus pe.mase solo molo bc novel ombak rindu tu...ade nangis tak.wowww semua novel penulis best2...sekarang mommy suka bc biku tulisan Areila sahimi..bhasa sempoi..jln cerita kelakar..ilang stersss bila bc

Shira Afya Hashim berkata... [Reply]

lelaki baca novel, cute lah. susa nak jumpa walaupon memang ramai :)