Selasa, Februari 02, 2010

sipadan part four



02/02/2010 - selasa

last day di tawau...pagi tue lepas bersiap, pergi breakfast dulu...dah kenyangm kt0rg ter0s berjalan kaki kt pasar tawau...misi: membeli ole2 utk sahabat handai di Kuala Lumpur...ade yg borong ikan masin, kudap-kudapan, keychain, rantai mutiara dam mcm2 lagi...


~ breakfast time ~

~ bergambar sebelom masok pasar ~

~ pilih, jangan tak pilih ~

~ makcik kay0 !! ~

~ call mak jap, tnye die nk ikan masin ker tak.. ~

~ besar punyer !!!~


~ bergambar kenangan ngan akak kedai ~


selesai semua urusan, semua bergegas balik ke hotel...packing semua barang then naek van gerak kt Tawau Airport...kalo nak beli t-shirt, di cadangkan korang beli kt sini sebab harga murah dan banyak design yg cantik2...sempat jugak aku beli 5 helai t-shirt...

yg penting, masa atas awan tue memasing lap0...s0, beli sajo makanan yg ada dalam menu...sedap gak...

~ aksi Jasmin makan nasi beriyani ~

~ lapar ek?? ~



dari LCCT, kt0rg naek bus ke KL Sentral n then naek teksi menuju ke merdeka Villa...memasing muka kepenatan...


satu percutian yg menyeronokkan dan kalau bole, nak pergi lagi...

______________________________


malasnyer nak keje rabu nie !!!~


;)


1 comments:

bakawali berkata... [Reply]

suka yang part...'besar punya"...