Rabu, April 01, 2009

nama gelaRan...


anGah...
sbb aku anak n0 dua 0r yg tgh2...tp dh jaRang digunakan kecuali family mak usu aku...sampi skrg d0rg panggil aku anGah...n teRbaRu, ade s0rg budak nie panggil abg nGah...abG nGah katenyeR...tiap kali sms mesti die gunakan nickname nie...huhu...

izad...
nie mcm dh jaDik name ke 2 aku...ahli keluaRga belah ayah aku, kawan sek0lah n kawan sekerja kt PMC n bebudak team kak jaja yg slalu panggil aku izad...

d0nut...
nie nickname yg aku dpt ms aku kecik...sbb aper??? sbb aku suke mkn d0nut...aku ingt lgik ms kecik2, tiap2 haRi sabtu, aku akan ik0t nenek aku g pasaR ch0w kit...pg tue jln kaki jer...best pg pasaR time tue...tgk ikan, ayam, sayur n mcm2 lGik...n nenek aku mesti belikan aku d0nut...balik psr lGik best...naek beca...punyeRla excited...aku akn beRdiRi kt depan an depakan tGn ala2 dlm m0vie TITANIC...sayang nenek !!!~

ijad kecik...
nie nickname yg aku dpt ms sek asRama kt paRit, peRak...sbb apeR??? sbb ade seni0R tue nm lebih kuRang sm nGn aku...name die MOHD ROHAIZAT n bebudak laen panggil die izad jugak...s0, 0leh keRana utk menGelakkan kekeliRuan, aku di panggil izad kecik n die dipanggil izad bes0...tp aku panggil die abg ijad jer...die niela yg jg aku ms aku d0k kt asRama...mak aku awal2 dh pesan kt die mintak tlg tgkkan aku...

ijad bes0...
nie nickname yg aku dpt kt sek yg sm...sbb??? ms aku f0rm thRee, ade budak juni0r ms0k n nm die MOHD SHAHRIZAT (kl0 x silap aku)...penGetua aku, USTAZ NIZAR yg staRt panggil aku ijad bes0...s0, bebudak yg laen p0n panggil aku dGn panggilan yg sm smpaila aku f0Rm 5...rindunyeR kt sek n membe2 lame...

k0cek...
nie nickname yg aku dpt ms paRt 0ne kt uitm seGamat, j0h0R...maklumla, ms tue kn juni0r...s0, adela sesi 0Rentasi / suai kenal nGn seni0r...ms tue aku d0k kt K0LEJ SEMPANA ALAM BUANA...kt0rg 1st batch yg d0k kt situ...n utk 0Rentasi, aku n membe aku pg ke K0LEJ SEMPANA RIAU...K0LEJ SEMPANA RIAU nie kire k0lej laki paling lm kt uitm segamat...aku ingt lGik name seni0r yg ader dlm bilik yg aku 0Rentasi...tupas (seni0r aku yg sm c0uRse, INFORMATION MANAGEMENT) n tenk0...tenk0 sur0 aku pilih satu nickname n yg penting maksud nickname tue x b0le yg baek...s0, setelah puas beRfikiR, aku pilih K0CEK...gabunGan dua suku kata...hanya aku n seni0r tue yg tau maknanyer...n nickname tue melekat smpi aku abes blaja n still digunakan skrg...

mel...
nickname nie cume s0rg jer yg b0le panggil...budak nie aku kenal kt mypes n kt0rg slalu berk0men dlm mypes n bersms...aku yg mula2 add die sbb aku tgk muke die jambu sgt...s0, aku panggil die BU saj0 (singkatan jambu)...n die panngil aku MEL (singkatan c0mel)...aku jmpa die p0n last mnth bile die staRt kje kt sini...die slalu gakla menyinggah kt tmpt aku n bebudak laen semua d0k tnye sp tue...aku cakap membe aku saj0...

munyet...
nie budak buddy aku yg baGi...aidy...s0, sbgi balasan, aku panggil die muncit...huhuhu...siap dpt patunG munyet lGik dR die...n start daRi tue, bnykla patunG bentuk munyet yg aku dpt...apis baGi aku CD casinG bent0k munyet n celly bg patung munyet...

b0tak...
nie nickname paling baru aku dapat...yg panggil cume family aku jer...sbb aper??? sbb kepala aku b0tak...huhu...

abg buncet...
smlm aku dpt nickname nie...my kechik yg bagi...huhu...

;)


5 comments:

lovely berkata... [Reply]

aku pun nk bg comment lak kt ko ek.. nk bg nick name kat hang.. abg muncit pale botak !!!!
agaagagagaa

noriza berkata... [Reply]

aku rasa semua nickname tuh ada arr related ngan ko..
cuma yg " mel " tuh tak tahu plak..
nak nangis aku baca yg " mel " ..
gagagagagaga...
sampai hati kwn ko tuh perli ko cam tuh skali kan...
( kalo mak dah sentap nok !!~~)

:P

MOHD NAZRI berkata... [Reply]

haaa..betul tue iza..comel sgt ker??hahaha..mak cik gusrd kat luar tu lg comel kot..heheh

AzuRr|NA berkata... [Reply]

siyul jek iza ni~!

wkwkwkwkkwk~!

kocek..ko ader turun segamat x???

aku rindu plak ngan baiduri~!!

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata... [Reply]

t0 l0vely: tQ yeR...

to n0Riza: dasar p0npuan kechik nang Rapik !!!~

to m0hd nazRi: dasar lelaki kuRus !!!~

to azzu: izah mmG siyul...k0 baru tau keR??? pas aku abes study, aku x penah jejakkn kakiku ke bumi seGamat lGik...rindu gak segamaT !!!~