Rabu, Mac 11, 2009

awak dah berubah...



mlm tue aku 0n9 jap n gmail nGn die...
ms nGah chat, die ader ckp yg aku dh berubah...
aku x sepeRti dulu...
ms mula2 die kenal aku...
aku teRdiam...

pastu tue die call n aku senyap jer ms die bercakap...
die tnye kt aku naper senyap???
aku x tau nk ckp aper...
die ckp, kl0 aku dh x sygkn die...
cakap kt die...
x perlu nk buat die mcm tue...

aku akui yg lately nie aku jrg call 0r sms die...
kl0 die anta sms, aku lmbt reply...
bukan aku sengaja wat mcm tue...
ade sebab utk semua tue...
tiap ms aku ingat kt die...
x pernah sekali p0n luput daRi ingatan aku...
die slalu ade di hati aku...

aku sayang sgt2 kt die...
aku perlukan die...
aku x mahu kehilanGan die...

;(


7 comments:

Tanpa Nama berkata... [Reply]

aah corecheck ko mcm da lain skarng aku pun perasaan..knp eh???semenjak ada keta nih..hehe

jeNNy berkata... [Reply]

aah corecheck ko mcm da lain skarng aku pun perasaan..knp eh???semenjak ada keta nih..hehe

mummy roshie berkata... [Reply]

aah corecheck ko mcm da lain skarng aku pun perasaan..knp eh???semenjak ada keta nih..hehe

SaraGurL berkata... [Reply]

gile ke ape si roshi n jenny nii..?p copy paste comment org len..huhh!!hahaha
tp kan
aah corecheck ko mcm da lain skarng aku pun perasaan..knp eh???semenjak ada keta nih..hehe

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata... [Reply]

S + E + N + G + A + L

Cicie~!!! berkata... [Reply]

kenapa ko feeling lebih~!!!
bagus2 FEELING bukan kena bayar tapi sakit hati...
hati2 di jalan raya
aper2 pon selamat hari RAYA...
gagagagag~!!!

Miko Shubashi berkata... [Reply]

tol tol...
kocek dah byk berubah.. semenjak ade kete niew.. wakakaka