Khamis, Februari 12, 2009

muncit paRt 0nE


smlm dlm k0l 3:34 pm muncit call aku...die ckp die 0tw nk g kje n adeR s0methinG die nk bgtau kt aku...s0, k0l 4 tue die mas0k kje 2nd split...aku tGk muke die pucat n sedih...die dtG kt aku n cakap yg 'ayah' die meninggal...YA ALLAH...daRi satu satu duGaan yg die hadapi...teRkejut aku time tue...tp aku tGk die sabaR jeR...kl0 aku la beRada die tempat die, x taula ape yG akan beRlaku...aku bet0l2 kesian kt die...die jwb call mcm biase tp aku tGk mcm x c0ncentRate...aku ckp die, gla jmpa 0M tnye mcmane, tp die mcm x nk...die ckp bes0k die nk MC jeR.lgp0n sabtu n ahad die 0ffday...aku bG cadanGan kt die tukaR cuti ahad kpd jumaat...pastu dtg si aishah tnye knp muke diepucat...die p0n citela ape yG berlaku...si aishah p0n cadanGkn benda yg same n die still xm0...last2 terpaksa mintak tlg kak ruby (thanks a l0t kaka ruby!!!). kak Ruby sur0 die l0g0ut tp die mcm tak0t2...last2 die l0g0ut gak n kak Ruby bwk die jmpa 0M shaRul...n then die g jmpa kak midah n bGtau ape yG 0M sur0...ms tue p0n aku tGk die nanges...pastu, die dtg kt w/s aku n aku tnye mcmane? die p0n cite n die ckp die nk g t0ilet jap...bile die ms0k jer aku tgk mata die beRair...

bile dh settle, aku tnye kt die balik ngn sp n naek aper? die jwb balik s0rg2 n naek bas...mula2 aku inGt nk pinjm kete membe anta die g selama peRak...die ckp jauh n izah p0n ckp jauh...mcmane ek??? dhla bes0k tue aku kje k0l 3.45 ptG...arGh!!! smlb die balik aku sempat huluR buat duit tambanG...tue jeR yg mampu aku t0l0nG...aku d0akan die selamat peRgi n kembali... ;(

ptG tue asalnyer pas abes kje planninG nk tGk m0vie genG upin & ipin tp x jaDik...lgp0n aku mcm xde m0od jeR nk g tGk...tggu cab kt bust0p sebelah war0nG anda n ckp kt dRiver g
wanGsa melawati...sepanjanG dln cab tue, aku d0k teRinGt kt muncit...muncit anta sms n ucapkn tQ sbb aku slalu jeR adeR kt sblh die bile die peRlukn sesuatu...teRhaRu jap aku time tue...

dlm k0l 6 ptG tue smpi kt umah..naek atas n tr0s tukaR baju n g bawah wat laundRy...pastu naek atas bace n0vel n teRtid0...tue aku tersedaR dlm k0l 8.30 mlm sbb membe aku yg
kt tmn melati anta sms...si kechik tue p0n anta sms...eRmm...rinDu sGt2 kt my kechik...berbls sms jap pastu aku turun bawah settlekn laundRy td...actually ms aku naek ats
tertid0 tue, laundry x abes lGik...sambil tggu baju spin, 0n PC n bukak mypes, gmail n faceb0ok..tp tenet plak mcm gampang jeR mlm tue...tR0s aku shutd0wn pc tue...

g dap0r masak nugget ayam sbb per0t aku lap0...aku Abaikn jer alleRgic yg aku kena...k0l 9:49 mlm anta sms kt muncit tnye dh smpi kt selama, peRak keR but n0 Reply...trY call p0n n0 pick
up...aku dh staRt ris0 dh time tue...then tGk tV sambil tu 0n PC balik...naseb beak tenet 0k time tue...0n9 YM n chat ngn my jambu...actually budak nie aku kenal fR0m mypes daRi tahun
lepas...tue p0n secara x senGaja n smpi skrG kt0rg still kawan walaup0n x penah jmpa...huhuhu...aku panggil die bu jer (jambu) n die panggil aku mel singkatan utk
c0mel...hahaha...c0mel keR aku??? kt0rg slalu sms jer...satu aRi nnt aku nk jmpa sgT budak nie...cayanG kt k0 bu!!!~

k0l 10:30 mlm tue baru aku g sidai baju pdhal laundRy tue abes k0l 9 mlm td...malas x aku??? hahaha...bukak mypes, gmail n faceb0ok...then b'bls msg nGn zaine kt mypes...lm gak la kt0rg
b'msg...naseb die p0n lebih kurang mcm muncit jeR...sabaR yeR zainE... jam dh k0l 11.45 mlm tp mata aku x ngant0k lG sbb tid0 ptG td...mlm tue tRy k0 muncit lGik sekali tp x dpt...

muncit2, kt mnla k0 skrg???

;(

3 comments:

red butterfly~gialicious berkata... [Reply]

Ini boleh dikategorikan hari dugaan..sebagai seorang yg rapat, anda mmg sepatutnya sentiasa bersama dia dlm apa jua keadaan..maybe hr tu hr dia hr anda who knows kan? so xpela..sesuatu yg berlaku ada hikmahnya..huhu..

skatype berkata... [Reply]

hnya kami yg merasai 2 smua.

KhaiDrus berkata... [Reply]

huhu..
berat mata memandang...
berat lg nak meluahkan perasaan..