Ahad, Februari 22, 2009

FRUST + MCD0NALD'S


hari nie aku kje shift 8-8...pegi kje dlm keadaan mengant0k sbb smlm tid0 k0l 3 pg n k0l 6:45 pg dg bg0n...sehaRian kt 0fis mcm biase, maen pet s0ciety, maen b0wling, amek gambaR n berbalas sms nGn membe aku...actually aku excited sket aRi nie...huhu...pas abes 1st split, aku tr0s blh...thn cab n g jj wangsa maju...aRi nie (22/02) biRthday membe aku...
aku anta sms laGu selamat ulang tahun sayang as my biRthday wish kt membe aku tue...s0, aku decide nk carik hadiah utk die...adeRla dlm 1 jam d0k melilau n pk haDiah aper yg sesuai...hadiah yg aku beli tue simple jeR but, f0r me its veRy special...aku harap sgt2 die suke...balik umah jap packing baju n then geRak c 0fis naek cab...

ms 2nd split tue, aku d0k beRbalas sms nGn die...asalnyeR kt0rg planning nk celebrate biRthday die n pastu nk stay kt umah die sbb bes0k die dh nk balik melb0uRne...inGt nk g anta die kt klia...dl k0l 7:30 mlm tue aku sms n tnye die kt mn n reply yg aku terima, membuatkn aku frust sgt2...die still lGik kt luaR kl n bes0k baRu balik kl...die ckp gak yg planning mlm nie x jadik...hampeh!!!~

s0, aku decide nk j0in eddymicky, nazri, zaleha n izah lepak kt mcd0nald'ss ampanG paRk...dlm k0l 8:30 mlm tue kt0rg smpai kt sn...kebetulan aku dh janji nGn fitRi jmpa kt putRa ampanG park sbb die nk kasik mak aku benda...ajk fitRi j0in skali...d0rg jeR yg 0rder sbb aku still kenyanG lGik...


ms baRu nk duduk, membe aku a.k.a besday b0y tue call aku...adela kt0rg sembang dlm 12 minit camtue...aku ckp nGn die yg aku fRust sesgt planning mlm nie x jDik... ;( die ckp s0rry sesgt...but the g0od new is, die extend flight die smpi 26/02 semata2 utk aku...YEAH2!!~h0pe aku dpt jmpa die b4 everything is t0o late f0r b0th 0f us...

pastu aku j0in d0rg...sempat gakla amek beberapa gambar...



~ EDDYMICKY ~

~ ZALEHA ~

~ NAZRI ~

~ IZAH ~

~ FITRI ~

makan2...sembang2...makan2...sembang...pastu BALIK!!!










aku yG makin tembam
ade aku kesah???
nan ad0!~
_____________________

to my besday b0y:

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu


;)


10 comments:

Isis Natasha berkata... [Reply]

hahaha
to fitri, sorry seyh
akt AHP www.airasia dah kene block
tak dapat nak book ticket untuk ko
nak jumpe rival also!!!!

red butterfly~gialicious berkata... [Reply]

corechek, kimsalam kat fitri tau...last jumpa hr tu msa kat rumah kak fer yg baru kt bukit serdang..huhu..

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata... [Reply]

insyallah...

DatinDiaries berkata... [Reply]

nak suruh kirim salam tak kenal ..tapi takpela..kirim salam jugaklah.....hhehe

AzuRr|NA berkata... [Reply]

ko mmg dh tembam arr ceks~!!

Mr Elmo berkata... [Reply]

tembam sbb byk swedut laa azzu..
apew2 pown..aku dpt wase frust tu..
dah excited tup..tup.. x jadi..ayoo...
apew2 pown..hope ko dpt jumpa diew tu ,k.. ;p

noriza berkata... [Reply]

pak cik gemok!!~~
wakakakakak

:P

mrs kellynabila berkata... [Reply]

cantik blog ko...huhu

KhaiDrus berkata... [Reply]

cantik jer!!~~

KhaiDrus berkata... [Reply]

munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~
munyet!!~~