Rabu, Januari 21, 2009

1st taGgeD !!!~


isis si mul0t laseR tue taG aku...pastu siap adeR instRucti0n lGIk...ik0t je la...

1. Copy badge "2008 cutes' blogger award diatas dan letak kan di dalam blog anda.
2. Link dan ceritakan kembali siapa yangmemberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 5 orang penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

___________________________________

huhuhu...1 st time aku di tagged!~ tQ to isis. peninG gak nk caRik 10 fakta/ h0bi tue...jen0h aku memerah 0tak n pd ms yG sama menambahkan lGik uban2 aku...





1. cameRa
aku guna KODAK EasyshaRe M883 jeR... beli last yeaR kt KLCC semata2 nk amek pic aku p0mpuan aku ms die c0nv0 kt uitm...syG sGt kt chapicah TUE...hik...cameRa nila bnyk beRjasa kt aku..ke hulu ke hiliR aku d0k bwk cameRa nie...

2. n0vel
aku nie antu n0vel sket...kt bilik aDik aku bwh katil ader 2 k0tak A4...dlm tue pen0h n0vel2 cinta cintun..aku nGn adik aku kumpul...kl0 baca n0vel tue aku suke bace sampai abes...x suke bace sekerat2...susah nk feelinG...gagaga...penulis faV aku n0rhayati berahim n n0vel yg palinG aku suke OMBAK RINDU by fauziah ashaRi...ms tue aku d0k study kt uItm seGamat, j0h0r...pinjam membe punyeR...pastu tr0s beli wat k0leksi...aderla dekat 40 n0vel aku kumpul...tue bl0m lGik yg membe pinjam x pulanG kb balik...

3. my kechik n my per0t muncit
2 0rG yG aku syg sGt dlm id0p aku afteR my mak n my chapicah...kt0rG xde sebaRang peRtalian daRah p0n...yG si kechik tue kenal scR x senGaja...time tue tGh jDik ment0r batch 13.3...die dpt k0l psl nk activekn IR...kelam kab0t gak aku tGk kecchik nie...die anGkt tGn n aku prsn...s0, menunjuk ajaRla aku kaedahnyeR...pas tue kt0rG Rapat...my per0t muncit plak budak buddy aku...batch 13.3...nie aku slalu tnjuk ajR...aku dh janji nk jG 2 0rG makhluk tuhan nie selaGi aku id0p...kawan2 yg laen p0n aku syg gak... fit3, abduh abRar, kem, ferry, nana, b0ne, yanG, kak ila, izah, ekin, apis a.k.a mak hayam, sue am0i, ayu, isis, feena, zet cps, pae cps, team sukses, tema kak jaja Ramai lGik...

4. pet s0ciety & b0wlinG buddies
2 benatanG nila yg aku d0k layan skRg...pantanG adeR ms lapanG je, d0k maen game tue...yg peT s0ciety aku maen kt FB n b0wlinG buddies aku layan kt mypes...best w0o!!~

5. music
menGenanGmu, kenanGan teRindah, bukan diRiku, cinta dalam hati, selamat ulanG tahun sayanG... tue antaRa laGu2 yg aku d0k layan skRg nie...sampaikan aku dh hafal liRik laGu tue...

6. makan
mslh utama aku...aku suka makan...celik mata jer nk makan...s0, as a result, budak2 nie kate aku gem0k...even jiran aku p0n ckp mcm tue...die ckp kt mak aku yg aku dh tembam...huhuhu...dulu beRat bdn aku maintain 70 - 73 kG cam tue,,skRg nie dh lebih 85 kg ( overweight..!!~ ) ...ape kes???yg ter0k per0t aku p0n naek skali...maken ke depan...mcm 0rG laki yg dh kawen jeR aku tGk per0t aku...s0, azam tahun nie aku nk kuruskan bdn especially tanG per0t...akan tercapaikah impian ku ittew???

7. maskulin
maGazine yg aku d0k kumpul dR zaman study lGik...tp start kumpul dR edisi n0 20 n skrG dh ke n0 89 kl0 x silap aku...tuela mjlh yg aku d0k belek utk carik tips2 psl penjaGaan diRi, gr00ming n kesihatan utk laki2...sambil2 tue cuci mate sket...mcmla x biase kan???magazine laen aku bace gak mcm Remaja, intRend, EH, ut0pia, GLAM, GLAM lelaki ...

8. tV
aku nie kaki tGk tv especially yg kt astR0...tv1, tv3, tv3, ntv7, 8tv, astr0 pRima, astR0 kirana, astR0 ria, astR0 aRuna, astR0 Ria, staR m0vie, HB0, cinemax, naTi0nal ge0, disc0verY channel, hallmaRks channel, AXN, aSIa f0od channel, tRavel channel, staR w0Rld, E!, MTV, channelV, animax, ESPN n mcm2 lGik...semua aku layan....dpt plak aDik aku yG suke tGk cite k0rea . music bank kt cvhannel 303...aku layan saj0...

9. ch0c cake n cheese cake
aku pandai wat ch0c cake...blaja nGn mak aku...sayanG mak!!~ s0, adeRla sket extRa m0ney...0rg ckp kek tue sedap..ntahla...aku dh jemu mkn...kl0 kt umah, punyerla seksa nk abeskan...sampai kena mkn nGn ice cReam, barula abes...skrg nie aku mcm ketagih nGn secret recipe nyeR cake...especially cheese cake die...semua aku rasa...mn x gem0k!!!~

10. alleRgic
dh lebih 2 bulan aku kena benda nie...tetibe jeR aku kena alleRgic...slm id0p kt atas muka bumi nie x penah kena...dh mas0k 3 d0kt0r aku jumpa...last skali aku g jumpa pakaR kulit...wat bl00d test n uRine test skali...2 kali kena inject...melayanG RM340...huhu...s0, skrG nie aku x b0le makan ayam, tel0r, seaf0od n benda2 yg sewaktu dGn nyeR...kenala jaDik vegetarian...seday!!! rindu kt maCD n KFC...

tagged

1. bR0
2. cik Remyza
3. mummy r0shie
4. elise
5. s0-fee

*******************

s0, aku p0n tnye kt 2 0rg makhluk tuhan palinG seksis 10 benda yg d0rG inGt pasal aku...jawapan d0Rg adala:

my kechik :

beak
x kedekut
sweeT
r0mantik
caRinG
c0nceRn
h0Rmat 0Rg tua
c0ol
undeRstandinG
chumil

my per0t muncit:

b0tak
giaRdan0 meRah
ment0R
ch0c cake
lG ph0ne
seRius
anuaR
nama ayah kita
tRavellinG
c0dy (pet aku kt pet s0ciety)


;)


3 comments:

Isis Natasha berkata... [Reply]

hahahahahah!
nasib baek nama aku dalam senarai kawan ko
kalo tak ...

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG berkata... [Reply]

huhuhu..
harusla...

;)

noriza berkata... [Reply]

hahahaha..btul tuh isis..
naseb baek nama aku ada gak..
errrmmm naseb baik ko tak buang "OVERWEIGHT" tuh..
hehehehe..thanksss